Advocaat rechtshulp


Voor een Advocatenkantoor in Rechtshulp gaat u naar Vinke Advocatuur

Advocaat Rechtshulp
Bent u in aanraking gekomen met de politie of justitie? U bent echt niet de enige! Als dit u overkomt, is het van groot belang dat deze toch al vervelende gebeurtenis in uw leven zo min mogelijk (juridische) consequenties heeft. Het feit dat u het risico loopt een strafblad te krijgen betekent al ellende genoeg. Het inwinnen van informatie en het vragen om rechtshulp is dan vaak het minste wat u kunt doen.

Mr Peter Vinke geeft rechtshulp en kan vanwege zijn jarenlange ervaring en deskundigheid, voor u op korte termijn een inschatting maken van uw specifieke situatie. Vervolgens adviseren wij u hoe het beste te handelen. Voor de uitkomst van uw strafzaak is het namelijk van groot belang dat u in een vroeg stadium de juiste keuzes maakt!

Op het moment dat u al een dagvaarding hebt ontvangen, kunnen wij het strafdossier voor u bestuderen om vervolgens samen met u, of namens u, de verdediging te voeren. Ons doel daarbij is om maximaal resultaat voor onze cliënten -u dus- te behalen. Wij ondersteunen u op verschillende rechtsgebieden, waardoor u aan één juridische partner voldoende heeft.

De voordelen van rechtshulp bij Vinke Advocatuur:

  • Meer dan 30 jaar ervaring op verschilende rechtsgebieden
  • Betaalbare rechtshulp, eventueel gefinancierd
  • Eerste consult gratis
  • Klein kantoor met persoonlijke aandacht
  • Centraal gelegen in Hoofddorp

Kom langs voor een oriënterend gesprek. Wij zijn goed bereikbaar en bieden gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom bij Vinke Advocatuur! Eerste consult is altijd gratis! Neem direct contact op. U kunt Mr Peter Vinke 24 uur per dag bellen. Tijdens kantooruren 0023-5554243. Of mobiel 0031-622220906


Contactformulier

Buy now