Advocaat strafrecht


Iedereen kan in aanraking met politie en justitie komen. Als getuige of slachtoffer, maar ook als verdachte. Een verdenking is mogelijk op diverse terreinen zoals van economische delicten, milieustrafrecht, vermogensdelicten, geweldsdelicten, zedendelicten, verkeersstrafrecht, jeugdstrafzaken, etc.

Een verdenking kan uiteraard terecht zijn, maar het gebeurt ook dat iemand ten onrechte wordt verdacht. In alle gevallen is het raadzaam in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met een strafrechtadvocaat, het liefst voordat u door de politie verhoord wordt. Hij zal uw belangen behartigen en zal u voorlichten over wat u kunt verwachten Een strafrechtadvocaat is een vertrouwenspersoon, een beroepsgeheimhouder. Samen met u zal hij zoeken naar ontlastend materiaal. Uw advocaat zal op een eventuele zitting alleen naar voren brengen wat in uw belang is.

Daarnaast is het van belang te weten dat niet alle strafzaken tot een zitting leiden. Het is soms mogelijk te onderhandelen met de officier van justitie over een schikking.

Maar hoe dan ook, u doet er goed aan eerst contact op te nemen met een strafrechtadvocaat.

De voordelen van rechtshulp bij Vinke Advocatuur:

  • Meer dan 30 jaar ervaring op verschillende rechtsgebieden
  • Betaalbare rechtshulp, eventueel gefinancierd
  • Eerste consult gratis
  • Klein kantoor met persoonlijke aandacht
  • Centraal gelegen in Hoofddorp

Kom langs voor een oriënterend gesprek. Wij zijn goed bereikbaar en bieden gratis parkeergelegenheid. U bent van harte welkom bij Vinke Advocatuur! Eerste consult is altijd gratis! Neem direct contact op. U kunt Mr Peter Vinke 24 uur per dag bellen. Telnr: 0023-5554243. Buiten kantoortijden: 0031-622220906.


Contactformulier

Buy now