Het team

Dankzij jarenlange ervaring in de advocatuur beschikt de advocaat over de vereiste deskundigheid en wordt u op een hoog kwalitatief niveau bijgestaan.

Vinke Haarlemmermeer Advocatuur staat voor deskundigheid, transparantie en slagvaardigheid. U wordt tijdens het intakegesprek duidelijk geïnformeerd over de haalbaarheid van uw wensen, de kosten en de te volgen strategie. Op deze wijze komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan.

Bij Vinke Haarlemmermeer Advocatuur staat het belang van de cliënt steeds voorop. Vinke Haarlemmermeer Advocatuur zal alles in het werk stellen om uw belangen op een slagvaardige en deskundige wijze te dienen.

Peter Vinke

Mr. Peter Vinke heeft ruime ervaring opgedaan in de advocatuur. Hij is zijn loopbaan als advocaat gestart begin 1990 te Krommenie. Vervolgens is Peter werkzaam geweest te Haarlem en inmiddels alweer meer dan 20 jaar in Hoofddorp.

No nonsens, helderheid en kwaliteit zijn de eigenschappen die passen bij Peter. Peter heeft zich toegespitst op het personen- en familierecht, strafrecht, jeugdstrafrecht en psychiatrie-recht.

Christa Brands

Christa Brands is als een spin in het web en hoofdsecretariaat en vanaf de oprichting bij het kantoor betrokken. Dankzij haar en haar ervaring kan het kantoor als een goed geoliede machine functioneren.